Collectie

Dit is de pagina voor de uitgebreide collectie wax amaryllis, ofwel No Water Flowers®.

Logo voor No Water flowers. de originele wax amaryllis

Wax amaryllis No Water Flowers®

De wax amaryllis ofwel de No Water Flowers® is bedacht en als eerste op de markt gebracht door Vreugdenhil Bulbs & Plants en Greencre8. De NoWaterFlowers® heeft zichzelf bewezen qua originaliteit, houdbaarheid en verkoop. Deze speciale en geteste Amaryllis bollen hebben geen water nodig om te groeien en bloeien. De No Water Flowers® kenmerken zich aan het decoratieve uiterlijk van de wax Amaryllis. Dit kan bestaan uit een Waxz® laag of een zachte Velvet Touchz® laag. De originele No Water Flowers® hebben de eigenschap niet te lange bloemstelen te krijgen, staan stabiel en hebben bloei garantie. De No Water Flowers® zijn herkenbaar aan het labeltje en steuntje onder de bol.

Unieke varianten wax amaryllis

Alle waxz amaryllisen van No Water Flowers worden met de hand gemaakt en zijn daarom allemaal uniek. Doordat er veel verschillende kleuren wax zijn passen de wax bollen in alle interieurs van modern tot klassiek. Er is voor iedereen wat te vinden.

Er zijn veel verschillende varianten van de wax Amaryllis. De wax Amaryllis op deze website zijn standaard varianten en mixen.
Als u iets wilt wat niet in de catalogus staat, schroom dan niet contact op te nemen.
Hier kunt u de Catalogus NoWaterFlowers® bekijken:

Problemen met het openen?
Bekijk dan hier de No Water Flowers catalogus

Dit is ons assortiment van de originele No Water Flowers®.
Door op onderstaande foto’s te klikken kunt u alle type wax Amaryllis te bekijken.